Wat kun je met een chart van jouw

Quantum Human Design

Quantum Human Design

Uniek, Authentiek, Zijn wie je bent.

Uniek, Authentiek, Zijn wie je bent. Dit ligt onder laagjes van aangeleerd gedrag/conditioneringen. Ontdekken wie je bent en wat je doel is hier, daar dichter bij komen. Los komen uit de programmeringen door bewust besluiten te nemen vanuit hoe jij genetisch ontworpen bent. Weten waar je talenten en gaven liggen en je levensthema’s en hoe daarin te leren en groeien. In contact komen met je potentie. Ik help je graag op weg met jouw eigen unieke design, jouw genetische blueprint.

De traditionele Human Design is ontworpen om je wakker te maken. Voor sommige mensen is het een manier om een soort shock van initiatie te krijgen uit de slaap van geconditioneerd zijn. Quantum Human Design™ geeft ons een hulpmiddel in handen om Human Design te gebruiken om ons verhaal te herschrijven in meer positieve, hoog vibrerende frequentie. Om ons een verhaal te geven, dat groot, aantrekkelijk en zelf liefhebbend genoeg is om ons een nieuwe impuls te geven voor de toekomst.

Wil jij groeien naar meester worden van creatie door te bewegen in de dynamische spiraal van veerkracht?
Leer dan je bewust te worden in welke fase van ontwaking jij je bevindt om uit de schaduwkanten te komen van overleven.
Tijdens de deep dive ga je hiermee aan de slag. Wil je een start maken en een eerste stap in de ontdekkingsreis van je blauwdruk, dan begin je met Compact.

Quantum Human Design Chart

QHD relaties

We zijn beter in staat om elkaar oprecht lief te hebben, te eren en te respecteren.

Als mensen gaan leven naar wie ze zijn, worden hun relaties authentieker; we horen elkaar, we zien elkaar beter. We zijn beter in staat om te vragen wat we willen en wat we nodig hebben in onze partnerschappen. Als gevolg daarvan zijn we beter in staat om elkaar oprecht lief te hebben, te eren en te respecteren.

Read more

Quantum Human Design Chart

QHD Jongeren

Jouw authentieke zelf is van onschatbare waarde voor jezelf, je familie en de wereld.

Ben je tussen de 14 en 30 jaar dan krijg je te maken met keuzes en vragen: welke richting ga ik op in het leven? Ga ik werken of blijf ik studeren? Wie ben ik? Wat kan ik? Wat zijn mijn talenten? Wat zorgt ervoor dat ik kan landen in mezelf en deze wereld? Hoe voel ik me veilig?

Read more

Quantum Human Design Chart

QHD Deep Dive

Een quantum sprong in je ontwakingsproces.

Wil je meer in de flow van je leven komen? Groeien naar meesterschap in creatie? Quantum sprong maken in je ontwakingsproces? En… te weten wie jij bent en jouw uniek genetisch ontwerp vertalen naar het praktisch toepassen in het dagelijks leven als bewustwordingstool?

Read more

QHD compact

De grote lijnen in één sessie.

Een overzicht van je blauwdruk. Jezelf beter leren kennen. Handvaten om vanuit je blauwdruk te leven. Antwoorden op levensvragen. Inzicht krijgen hoe jouw systeem werkt in het moeiteloos vinden van de richting in het leven.

Read more

Quantum Human Design Chart

QHD Zakelijk

Een waardevol instrument voor werkgevers en coaches

Human Design zakelijk ingezet als verdiepend en richtinggevend onderdeel van een traject van coaching, re-integratie, loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling of als 2e fase traumabegeleiding.

Read more

Ik wil graag een Quantum Human Design Reading

Wil je voor één van bovenstaande mogelijkheden een QHD Reading, ik ben je graag van dienst. Het is mijn missie de mensheid en de aarde te dienen in de transitie die momenteel bezig is. Een QHD Reading is één van de tools die daarin bijdraagt. Je mag me bellen voor een afspraak of gebruik onderstaande button waarin je meteen je keuzemogelijkheid doorgeeft.

Ervaringen van anderen

Pascalina QHD - The deep dive

Door de "Deep dive" van Maria Delilah Verhoeven aangevuld met de "Familie opstelling" zijn voor mij de emotionele blokkades komen te vervallen en hierdoor is mijn innerlijke energie aangenamer gaan stromen. Ik bewandel nu in mentale rust met zelfliefde mijn pad, omarm de liefde die mij wordt gegeven en geniet intens van de heerlijke positiviteit die ik nu ervaar. Dit geluk gun ik eenieder en ik kan Maria's trainingen dan ook sterk aanbevelen, ik heb haar nl. ervaren als een ontzettend lieve, kundige en oprecht betrokken vrouw.

Jikke QHD - The deep dive

Een jaar of 2 geleden ben ik met Human design in aanraking gekomen, ik was gelijk enthousiast. Ik bleek een Reflector te zijn dus daarom was het wellicht zo dat ik er heel veel in herkende. Maar om mijn design echt te begrijpen wilde ik graag naar een deskundige. En zo ben ik na een zoektocht bij Maria Delilah uitgekomen. Mijn gevoel bleek te kloppen, Maria was de juiste persoon hiervoor. Ze kijkt zonder oordeel en legt alles duidelijk uit. Het is heel veel info en er blijken veel meer lagen in een design te zitten dan ik dacht, maar gelukkig kun je alles terugluisteren op de opnames. Maria stemt goed op je af , waardoor het design echt heel persoonlijk, inspirerend en uniek word. Ik ben alles nog aan het integreren en uitproberen en het duurt natuurlijk even voor je echt je design helemaal kunt gaan leven, maar het heeft mij nu al veel gebracht. Herkenning, erkenning en waarom ik hier ben op aarde. Dankjewel Maria Delilah !

Jorita (40) QHD - Zakelijk

Ik zat in een burn out en wist het niet meer, ook niet met loopbaanbegeleiding, welke kant op te gaan. Mijn moeder adviseerde mij eens met Human design te kijken. Heel bizar om te merken hoe ongelooflijk accuraat kloppend dit is en aansluit op precies wat ik nodig heb. Ik heb gaandeweg het traject al veel toegepast en verdeeld over de 4 maanden van het traject een nieuwe werkomgeving gevonden die past als een jas. Doordat ik kon bevatten wie Ik ben aan de hand van wat je mij verteld hebt, heb ik het juiste werk aangetrokken. Ik ben uit mijn burn out gekomen en weer heerlijk aan de slag met iets nieuws. Mijn gezin loopt ook weer goed, eigenlijk beter dan ooit. Ik heb ruimte voor mezelf gecreëerd waardoor ik rust ervaar. Ontzettend bedankt voor de prettige begeleiding.

Daniella (33) QHD - The deep dive

Ik heb gekozen voor een langer traject bij Maria Delilah omdat ik maar niet uit mijn fysieke klachten kom en daardoor al jaren ziek thuis zit. Door de sessies kom ik erachter dat ik mezelf mentaal en emotioneel behoorlijk vast zet en saboteer. Er is mij veel helder geworden over deze mechanismen. Ik voel me ook innerlijk erkent en bevestigd. Het geeft me houvast in mezelf en ik voel weer richting. Ook is in de tussentijd mij van alles aan het overkomen wat me in beweging zet zonder al die klachten. Ik ben in een positieve vibe terecht gekomen en heb meer vertrouwen gekregen in de toekomst. Dankjewel Maria Delilah voor je scherpe blik en aanhoudende kracht mij het licht te laten zien in de tunnel.

Jelmer (23) QHD Reading Jongeren

Ik heb zeer veel aan deze reading gehad! Ook al had ik van bepaalde dingen van een Manifesting Generator al gehoord, toch ben ik mezelf beter gaan begrijpen en heb ik nieuwe handvatten gekregen om mezelf verder te ontdekken en te begrijpen en om uiteindelijk werk te vinden dat goed bij mij past.
Bert QHD in Liefde en Relaties

Delilah stelt je op je gemak. Ze weet heel goed waar ze het over heeft en gaat waar nodig meer de diepte in. Inzichten die als puzzelstukjes op z’n plek vallen, juist de dingen die ik doe(of niet doe) worden helder. Focus en drive zijn mede dankzij de bezoeken aan Delilah in een snel tempo ontwikkeld. Tevens heb ik van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de relatie human design (hoe en waar versterk je elkaar nog meer) te laten maken, ook hier heeft het mij(ons) veel gebracht en opgeleverd. Kortom zeer de moeite waard om een bezoek in te plannen.

Katrien (moeder) QHD Reading Jongeren

Wat super waardevol is hoe jij mijn dochter (19) tijdens haar sessie in haar waarde liet en in haar kracht zette. Hoe ze nu hierdoor anders met de dingen omgaat, met in haar achterhoofd wat jij verteld hebt, dat is gewoon super.


Fontessa QHD - The deep dive

Er is veel gebeurd met me. Ik voel dat er in de diepte van alles in beweging is gebracht. De ziel die luistert mee en ontvangt en kan je horen. Er zijn zaken die moervast zaten al heel mijn leven en die nu in beweging zijn gebracht vanuit lichtheid. Alsof er radartjes aan het bewegen zijn in mijn systeem, een ware shift voel ik plaatsvinden. Er is licht op geschenen daar waar ik me altijd voor mezelf over verontschuldigde mag er gewoon zijn. Sterker nog het is mijn kwaliteit en kracht en iets wat ik het liefste doe maar niet aangepast lijkt aan de wereld. Ontzettend bedankt!

Emma (15) QHD Reading Jongeren

Ik wilde je nog bedanken voor de mooie reading over mij. Ik herkende mezelf mega hierin. Eindelijk dat iemand mij ziet zoals ik ben. Ik kan mezelf nu ook beter uitleggen en zie mezelf nu niet als een afwijking of dat er iets mis met me is. Heel iets anders dan de onderzoeken en gesprekken van de GGZ. Ik ben ook super blij dat ik door jouw advies eindelijk een hond heb gekregen.Robin (28) QHD Reading Jongeren

Het is heel vreemd maar je legt mij uit hoe ik in elkaar zit. En het klopt nog ook. Je beschrijft ook de verschillende spanningsvelden in mezelf die ik zelf nog niet woorden heb kunnen geven. Ergens weet ik wel dat dit in mij zit. Ik word het me nu beter bewust. Ook vind ik het helder worden voor mezelf wat ik niet ben maar wel aangeleerd heb. Ik merk dat het me meer zelfvertrouwen geeft. Dankjewel voor alles. Ik durf nu de grote beslissingen te nemen waar ik tegen aan zat te hikken.

Audrey QHD - Compact

Dank je wel voor de twee sessies. Het was heel verhelderend en geeft me meer richting, zowel op persoonlijk vlak als werk. Wel vind ik het nog lastig om meer mezelf te gaan worden, hoe doe ik dit concreet? Maar je gaf aan dat er dingen op mijn pad komen waardoor ik uitgedaagd word om steeds dichter bij mezelf te komen. En te worden wie ik echt ben en dat te gaan doen wat dicht bij me ligt. Dus dat dit eigenlijk een soort van 'automatisch' gebeurt. Wel merk ik gelijk verschil. Zo bekijk ik vacatures nu bv al heel anders. En focus me meer op organisaties die vooruit willen, willen ontwikkelen en vernieuwen. Verder waren de sessies erg duidelijk dus niets op aan te merken. Maar coaching om mij te helpen dichter bij jezelf te komen lijkt me geen overbodige luxe. Gewoon met concrete handvatten om bv meer zelfliefde te creëren of hoe om te gaan met bepaalde situaties. Kunnen spiegelen af en toe. Met dit design op zak kan ik dat nu heel concreet doen, er is nu een basis/ doel waar ik aan kan gaan werken. Of kan gaan manifesteren. Super waardevol!

Rens QHD Zakelijk

Het geeft wel een bepaalde manier woorden en een beetje bedding in wat ik soms ervaar en nog nooit echt bewust over na heb gedacht. Het is echt wel weer een fijn bouwsteentje. Eigenlijk vooral richting het vertrouwen hebben in mezelf. En datgene eruit weten te filteren wat ik niet ben. Het geeft ook iets meer richting op de vraag die ik soms heb ‘van moet ik nou blijven zitten of moet ik in beweging komen?’ Om zo te zien dat er meerdere kanten en spanningsvelden zijn. Volgens mij is dat ook het idee van het leven om die spanningsvelden steeds beter te begrijpen.

Scroll naar boven