Wat je wilt weten over

Transformatie Coaching

Wat is het?

Transformatie coaching helpt je om schepper te worden van jouw realiteit.

Transformatie coaching is er om jou te begeleiden tijdens een korte periode waarin je een transformatie doorgaat. Een transformatie is o.a. aan de orde wanneer je uitbreekt uit een oud verhaal, een levensveranderende gebeurtenis meemaakt of een grote levenscyclus doorgaat. Maar kan ook iets kleins zijn waar je support bij kan gebruiken.

Deze fases maken we allemaal mee in ons leven bewust danwel onbewust. Het is het doel van de ziel om te groeien en expansie te ervaren in het leven.

Dit gaat vaak gepaard met een shock, een verstoring en kan je volledig uit balans halen. Je kunt je verslagen voelen, vastzitten, angstig en verward zijn en in een conflict zitten. Eigenlijk wil je terug naar het bekende. Terwijl dat niet de bedoeling is. Het gaat gepaard met niet meer weten wie je bent. Je oude identiteit is verbrijzeld en je mag het oude loslaten

Een ding kan ik je dan wel vertellen. Je hebt het niet verknald. Dit is de bedoeling. Dit hoort bij de individuele ontwikkeling van ieder mens. Dit zit in ons ontwerp.

Tijdens de transformatie kom je uit in het veld van ‘niet weten’. De leegte. Geen grond onder de voeten. Het nieuwe is er nog niet en dat kan ook niet.

Wat de ziel nu nodig heeft is een map, een kaart van hoe nu verder. De map moet de volgende ingrediënten hebben: Support, realisme, intentie, vertrouwen, geïnspireerde houding, creativiteit en kwetsbaar kunnen delen. Hiermee kun je het nieuwe gebied bewust in en ontvouwt er stapsgewijs een nieuw pad, een nieuwe realiteit.

Samen met de informatie uit jouw Human Design chart zorg ik voor deze map tijdens jouw transformatieproces. Zodat je bewust kunt groeien vanuit het gebied van de leegte in de nieuwe richting, in het ontplooien van potenties en nieuwe mogelijkheden. De nieuwe richting is een expansie van je leven, een verbeterde situatie waarin je meer expressie geeft aan jouw authentiek zelf en jouw levensdoel. Waarbij leiderschap over je leven toe neemt naast dat je ervaart meer schepper te zijn van jouw realiteit.

impact
Losbreken uit een oud verhaal
Wanneer transformatie coaching?
  • Als je vast zit en je blijft in cirkels draaien.
  • Als je een traumatische gebeurtenis hebt ervaren en in de leegte terecht komt van ‘niet weten’.
  • Als je op een knooppunt van je leven staat en deze wil ontwarren.
  • Als je geleefd wordt door omstandigheden en je meer sturing en eigenaarschap in je leven wil.
  • Als het verleden zich steeds blijft herhalen in het hier en nu.
  • Als je een hulpvraag hebt en je denkt dat ik je daarbij kan helpen.
  • Als je pijn, verlies, tekort, lijden hebt op fysiek, relationeel, emotioneel, spiritueel of financieel gebied én je bent je bewust dat jij je eigen leven creëert.
De link met de Quantum Human Design Chart

Stapsgewijze verandering op zichtbare ontwikkelthema's

Aan de hand van jouw hulpvraag kijk ik naar de chart van jouw Human Design. Deze neem ik uitgebreid vooraf door. De chart heeft ontwikkelthema’s in zich waar je zichtbaar in je leven mee te maken krijgt. Deze interne puzzels creëren omstandigheden in je leven zodat je ervan kan leren en ze op kunt lossen. Tijdens de coaching krijg je inzicht in deze ontwikkelthema’s. Hoe ze ontstaan. Waardoor ze in stand gehouden worden en hoe de dynamiek werkt. Door hier inzicht in te krijgen kan je stapsgewijs verandering  aan gaan brengen en los komen uit de thema’s.

Duur

Het kan een eenmalig consult zijn of een traject van meerdere. Aan de hand van een korte intake, telefonisch, geef ik je daarover advies en stemmen we gezamenlijk af. Niets ligt vast. Leidend is jouw behoefte aan ondersteuning. Consulten duren 1 tot 1,5 uur.

Kwaliteit

Van belang is voor mij de kwaliteit van de begeleiding en dat die dienend is aan jouw ontwikkelproces. Daarvoor kijken we na ieder consult even terug wat de waarde is van de begeleiding. Wat heeft het je gegeven? Waar ga je mee naar huis? Voor mij is van belang om mijn dienstverlening zo goed mogelijk aan te sluiten en deze te verbeteren. Ik sta open voor feedback.

Jouw bijdrage

Voor het eerste consult en de voorbereiding van de Human Design is de bijdrage €177,-. De navolgende consulten zijn €100,- per gesprek.

Making magic together!

Leef je Design PentA

Begeleiding in groepsverband

Het uitgangspunt is hier dat jij aan het roer staat van jouw leven en dat zelf creëert. We kijken vanuit de dagelijkse ervaringen hoe we dat doen. Waar steken conditioneringen, oude patronen of pijn de kop op. Hoe kun je die loslaten en transformeren naar je authentieke zelf en steviger vanuit je Strategie en Autoriteit acteren?

Samen creëren we een veld van heling, bekrachtiging en groei richting meer leiderschap, innerlijke autoriteit en zichtbaar worden.

Tijdstip van samenkomst is in overleg met de groep. Zes bijeenkomsten van 2,5 uur, interval van drie weken. Jouw bijdrage is €60,- per keer.

Read more

Ervaringen van anderen

Wilma van der Velden

Ik vind de rust, en de begeleiding die jij geeft, de volle aandacht voor de persoon waar het over gaat overheerlijk en weldadig. En ik blijf hongerig en vol bewondering naar je luisteren. Oordeelloos, zoveel kennis en zoveel passie om ons verder te helpen, en het mooiste in ons naar boven te halen: ik ben heel dankbaar dat ik me daarin mag wentelen en mag zijn. In samenspel met anderen geeft voor mij echt een hele waardevolle extra dimensie, want het werkt echt zoveel dieper in contact met anderen. Je bewust worden wat designs voor een uitwerking hebben op elkaar, in het lijf ook. Verbazend bizar, en ongelooflijk wonderlijk. Dank je wel voor je heerlijke begeleiding, waarbij ik mijn hart helemaal veilig durf open te zetten en ik mag zijn, met alles wat er is.

Marije Dekkers

Ik ben heel blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb en zo bij je terechtgekomen ben. Ik heb het gevoel dat ik een hele groei door maak. Veel dingen die ik wist zijn nu ook bevestigd waardoor ik zekerder ben geworden. Heel fijn is het om de veiligheid te hebben om te zeggen wat ik voel. Door zo met zijn vieren bezig te zijn, onder jouw leiding maken we allen een groei door, we worden aangeraakt door elkaar en jij verwoordt wat er gaande is. Het veld van 5 de magie van het pentagram.

Scroll naar boven