Neem deel aan een

Lezing of Workshop

Ik ben in te huren om een lezing of workshop te geven op jouw locatie.

De afgelopen jaren heb ik diverse lezingen en workshops gegeven gerelateerd aan (Quantum) Human Design en de veranderingen in de wereld. Hieronder vind je informatie over de lezingen en workshop die ik aanbied. Bij de data zie je wanneer welk event gepland staat en hoe je je daarvoor aan kunt melden. 

Informatie

Lezing
De wereld in transitie - jij in transitie

Van vissen naar het watermantijdperk – van 7 naar een 9 centrum mens – van angst naar vertrouwen – van afgescheiden naar eenheidsbeleving – van cognitief naar hart-breincoherentie – van matrix naar quantumveld – van slaaf naar authentieke soevereine mens – van ego naar multidimensionaal wezen. Dit alles komt aan bod in deze lezing over de wereld in transitie.

Read more

Lezing
Human Design


Op deze avond ga je kennismaken met het Human Design Systeem. Wat het voor jou persoonlijk kan betekenen en hoe je ermee kunt werken. Daarnaast kom je te weten hoe Human Design deze overgangstijd duidt en waar we naar toe bewegen als mensheid.
Human Design is een persoonlijk ontwikkel instrument en de wetenschap van de differentiatie. 

Read more

Workshop
Human Design


Wat is jouw blauwdruk, jouw genetisch ontwerp? En hoe kan dat voor je werken? Hoe veerkrachtig ben je om de uitdagingen die er op je afkomen aan te gaan?

In deze workshop kom je te weten wat Human Design in grote lijnen is en hoe het kan werken als jouw kompas om steeds dichter bij jezelf te komen.

Read more

Geplande data

Momenteel staan er geen lezingen en workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige sessies, meld je dan onderaan de pagina aan voor mijn nieuwsbrief waarin ik nieuw geplande evenementen zeker zal vermelden.

Dag - Event: Creator van Eigen Leven

Familieopstelling

Met Opsteller Jules van Beek. 

Opgave vragensteller en representant: mariadelilah@quantumhuman.nl

Deze mensen gingen je voor

Marcia Workshop

Het was een super gave workshop. Heel verhelderend. Ik snap nu al enkele dingen en dat terwijl ik nog niet eens de specifieke uitleg over mijn chart heb ontvangen. Ik kom zeker een keer bij je langs voor een consult om het verder te bespreken. Ik laat het nu even bezinken alle informatie en dan hoor je zeker nog van mij.


Eef Workshop

Delilah heb ik een aantal jaar geleden ontmoet, en ze heeft mijn leven zo verrijkt met alles wat ze heeft ervaren en bij zich draagt. Ze begrijpt en kan deze transitie zo helder en in de diepte duiden. Net als dat ze de transformatieprocessen in mensen ziet en zuiver kan begeleiden. Voel je welkom om je te laten inspireren.


Nicole Workshop

Bijzonder mooi of mooi en bijzonder deze lezing de wereld in transitie – jij in transitie. Delilah zet de toon voor de nieuwe tijd. Vanuit haar goed gevulde rugzak, waarin quantum human design een grote rol speelt, geeft ze inzichten over de transitie waarin we ons bevinden. De transitie naar een hogere frequentie, een hoger bewustzijn. Ze vertelt over de omslag van macht en controle naar liefde en vertrouwen, naar de mensheid in harmonie. In feite is dit een presentatie van een trendonderzoek voor de komende decennia.

Bert Workshop

Kan het iedereen aanraden. Toegegeven, ik was vooraf een beetje sceptisch. Maar des te mooier als de uitkomst al je verwachtingen overtreft.Tjanne Workshop

Ik heb erg genoten van alles wat zondag in Wilma's huiskamer is verteld en tot me kwam. Ik was 's avonds helemaal kapot van alle indrukken en alle radartjes die in beweging kwamen. Erg graag duik ik dieper in mijn design, dus ik maak graag een afspraak met je hiervoor.Scroll naar boven