Creator van Eigen Leven

Zaterdag 16 maart van 10:00u tot 17:00u.

Wil je…

meer in afstemming zijn met jezelf?

loskomen uit conditioneringen?

bewust worden van je innerlijke autoriteit om beslissingen te nemen?

ervaren dat jij zelf de bron bent?

bewust creëren vanuit jouw gezuiverde trilllingsfrequentie?

Ik neem je mee in deze workshop om voor jezelf dat pad te openen om je eigen creator te worden. Ik laat je zien hoe Human Design daarin een tool is om dichter bij je kern te komen en hoe vandaaruit te leven. Je conditioneringen en schaduwkanten te ontdekken. Een gevoel te krijgen waar je staat in je ontwikkeling en inzicht welke volgende stappen je kunt nemen. Je gaat zelf aan de slag om te kijken waar je vastloopt of je zelf saboteert.

Zo krijg je meer een beeld over degene die je niet bent, maar dacht te zijn en wie je wel bent, je ware zelf. Dat jij de bron bent. Dat je hier bent om expressie te geven aan de potentie die in je zit. Dat je lichaam mega intelligent is. Dat uit je hoofd gaan en in verbinding met je lichaam zijn, je helpt met beslissingen nemen. Die je op je eigen unieke authentieke pad brengen.

We leven in veranderende tijden en hebben de kans om uit het ‘overleven’ te stappen: ‘Ik moet hard werken om geld te verdienen, zodat ik kan leven’ overtuiging. We kunnen nu echt gaan leven. Bewust gaan creëren.

Hoe heb je toegang tot de stroom van moeiteloos leven? Door te ‘unwinden’ van het oude systeem dat werd geregeerd door mind en ego.

Helen is loskomen uit conditioneringen. We zijn immers al heel.

Het Human Design systeem geeft je toegang tot een persoonlijke blauwdruk. Een tool om je te helpen unwinden, te deconditioneren. Wat betekent dat je de vaste overtuigingen, die je hielpen te overleven in de oude wereld, je bewust mag worden en loslaten. Dat kan heel spannend zijn en vraagt moed om die sprong steeds weer opnieuw te maken.

Tijdens deze workshop

 • Ontvang je jouw persoonlijke Human Design chart
 • Krijg je kennis over het systeem
 • Leer je hoe jouw strategie en autoriteit werkt
 • Doen we een test waar jij staat in jouw ontwikkeling
 • Kijken we naar hardnekkige overtuigingen en gewoontepatronen
 • Onderzoek je wat jou tegenhoudt bij het loslaten van die patronen
 • Ontdek je waar je support bij kunt gebruiken.
 • Ervaar je door systemisch te voelen hoe het Human Design systeem werkt

In deze tijd van veranderingen is het belangrijk dat je krachtig in jezelf komt te staan. De oude wereld is aan alle kanten aan het afbrokkelen. Vele raken uit balans en er is toenemende verwarring en chaos. Terwijl aan de andere kant ook veel mensen steeds meer in hun kracht komen. Zichtbaar worden en hun passie gaan leven.

We worden uitgedaagd om vanuit onze eigen levenskracht te leven. Deze mogen we terug halen bij de mensen om ons heen die we mee aan het dragen zijn.

Wat betekent dat we mogen helen. Helen = jouw beschermingsmechanismen en conditioneringen op ruimen, los te laten. Want je bent al heel. Er is alleen iets overheen gezet.

Vanuit je eigen authenticiteit expressie geven. Zijn wie je werkelijk bent. Je passie leven en niet geleefd worden door de omstandigheden. Dat is een vermogen wat in ons allen zit en iedereen de kans geeft om naar toe te groeien. Jij creëert namelijk je eigen leven. Door de conditioneringen is het misschien niet wat je wenst. Door daar bewust van te worden en andere keuzes te maken kan er iets anders naar je toe komen.

Zelf de creator zijn van je leven. Het in eigen handen hebben en niet geleefd worden door de omstandigheden is door iedereen te leren.

Voor wie is dit:

 • Wanneer je geïnteresseerd bent in je eigen blauwdruk.
  Als je wilt weten hoe je het toepast in je dagelijkse leven.
  Als je je wilt verdiepen in jezelf.
  Als je het fijn vindt om in een groep meer over jezelf te leren en te delen.
  Als je reeds ervaring hebt met Human Design en je verder wil verdiepen.

Praktisch:
Datum: Zaterdag 16 maart
Tijd: 10-17 uur
Locatie: Broekerstraat 22 in Leende
Max groepsgrootte: 4
Inclusief: koffie, thee, vegetarische biologische lunch
Bijdrage: 133 euro
Begeleiding: Maria Delilah Verhoeven

Maria Delilah Verhoeven heeft een praktijk ‘Quantum Human’. Zij begeleidt mensen door de processen van deconditioneren en schaduwwerk om ze te bekrachtigen in hun ware zelf. Zodat ze groeien in expressie geven aan de potentie die in hen leeft. Zij is 10 jaar geleden opgeleid als analiste in traditioneel Human Design en specialist in Quantum Human Design. Quantum Human Design spreekt de taal van het Ware Zelf en leert je hoe je met het Quantum Veld creëert.

Website: Https://quantumhuman.nl

Telefoonnumer: 06-53663173

Opgave bij Hipsy

"Deze workshop is een bijzondere ervaring en zou ik aan iedereen aanraden! Het is niet alleen een verdieping in Quantum Human Design, maar ook een feest der herkenning en resonantie door de unieke en persoonlijke benadering van Maria. Zij is een wijze, warme en inspirende vrouw en krachtige spaceholdster. Door haar inzicht, helderheid en overzicht ontstaat een veilige setting, waarin iedereen z'n persoonlijke proces kan ervaren en delen. Het resultaat is pure magie 💫 Haar duiding van de persoonlijke Human Design Chart lijkt op een channeling en reading tegelijk. Je ontvangt echt een soort blauwdruk van je levenspad en wie je in wezen bent. Heel krachtig en inspirerend. De energetische opstelling aan het einde van de dag was een mooie, indrukwekkende en verdiepende afwisseling. De dag erna voelde ik me fysiek helemaal geland en aan staan in mijn Sacrale Centrum, wauw 🔥 Dank je wel Maria "🙏
Liane Pagie
“De workshop ‘Creator van je eigen leven’ is zoveel meer dan een workshop. Op deze dag krijg je mooie informatie en waardevolle inzichten over jezelf. Uit de manier waarop Maria vertelt en invoelt, spat de ervaring en kennis. Ze is eerlijk en duidelijk terwijl ze aanwezig is met haar oprechte, zachte aandacht. Zonder oordeel leest ze je profiel. De combinatie met het systemisch opstellen in je eigen Human Design Chart, helpt om te doorvoelen wat de invloed is van je open en gesloten centra. De dag was echt magisch en goed verzorgd. Echt een aanrader!”
Marieke Steenbakkers
Een prachtige dag heb ik weer beleefd. Veel inzichten over mezelf en anderen ontvangen. Heerlijk ook om de geluidsopnames af te luisteren en er telkens opnieuw weer iets anders uit te halen, wat zorgt voor elke keer een nieuw stukje verdieping wat verdere duiding geeft en waar ik weer iets mee kan. Zo ontvouwt zich mijn creatorschap van mijn eigen leven, met Maria Delilah als bevlogen mens, vanuit haar hart in dienst van mijn levensgeluk. Ze is een pareltje aan mijn ketting van mooie mensen.
Wilma van der Velden
Scroll naar boven