Enkele woorden

Over mij

Mijn verhaal

Van de wens om minister te zijn tot begeleider van hart en ziel

Als kind wilde ik minister worden als ik later groot zou zijn. Want die, dacht ik, kon de wereld verbeteren. Ik wilde die mooier maken, in harmonie, een wereld van vrede. Ik zag en verbond me met de liefde en puurheid in de mensen, vanuit onschuld en vertrouwen. Ik hield van alle kinderen uit mijn klas en voelde de eenheid. Als lid van de harmonie, samen muziek makend, hield ik van alle mensen. In mijn dagboek schreef ik de 100 namen die ik met het nieuwjaarsconcert een hand had gegeven. 

Met de stroom die alles en iedereen verbindt en die in de onderlaag altijd aanwezig is, ben ik door alle levensperikelen verbonden gebleven. Het heeft mij geleid, gegidst en op mijn pad gebracht waar ik nu ben. Daar waar ik wilde zijn als ik later groot was.

Mijn zoektocht naar wie ben ik

Met mijn hoge sensitiviteit begreep ik vaak niet dat wat ik in mensen voelde en waarnam niet in overeenstemming was met wat ze vertelden. Met mijn diepe interesse naar de mens maar ook het begrijpen van mezelf begon ik een zoektocht uit deze verwarring.

Van palliatieve gezondheidszorg: A-verpleegkundige. Naar preventieve gezondheidszorg: bedrijfsverpleegkundige, arbo-adviseur, veiligheidskundige. En vervolgens naar individuele begeleiding: bedrijfsmaatschappelijk werk, vertrouwenspersoon, mindfulnesstrainer.

Tot nu het begeleiden van hart en ziel: astrologie consulten, tantraworkshops, tantramassage, de-armouring, soulretrieval intensives, ademwerk, plantmedicijnceremonie, zweethut, familieopstellingen, human design analyses, lezingen over transitie, transformatiecoaching, human design readings en -workshops.

Werken met hart en ziel

Een eigen praktijk IntomeIsee en Quantum Human

Op 21 december 2012 richtte ik IntomeIsee op. Op 21 maart 2023 is dit doorgegroeid naar QuantumHuman. Twee belangrijke transitiepunten voor de mensheid. Vanuit de eerste praktijk groeide ik naar mijn pad. Door de steeds verder geactiveerde potentie in mij werd QuantumHuman geboren. Ik voel mij daar waar ik wil zijn in mijn ware zelf  en enorm geheeld in eigenwaarde en zelfliefde. Hierdoor kan mijn levenskracht en liefde onvoorwaardelijk stromen naar de ander en voel ik een bijdrage en dienstbaar te zijn aan het groter geheel.

Mijn missie

In mij leeft sterk de holistische visie, het organische, het energetische, het herkennen van groeien naar heelheid en harmonie wat in de basis in ons dna zit. Diep verankert vanuit de ziel weet ik de weg en heb ik een kompas die ook richting wil geven aan anderen. Deze missie voel ik ook al heel mijn leven. Wanneer ik iets leer wat tot heelheid leidt, herinnert zich dat iets in mijn systeem en gaat er een veld open van kennis en wijsheid. Er loopt altijd een soort recorder mee zodat wat ik aan het leren ben direct ook anderen kan leren. 

 

Ik weet dat ik hier ben om de transitie van de mensheid te begeleiden. De plantmedicijnen hebben mij enorm geholpen mijn multidimensionaliteit te begrijpen en mij in contact gebracht met mijn helingscapaciteiten. Astrologie en (Quantum) Human Design hebben mij geholpen mijn schaduwkanten te zien en mijn conditioneringen te begrijpen, maar ook mijn gaven en missie te ontwikkelen.

Hoe werk ik met jou

Wanneer je hart resoneert met wat ik breng dan klopt het dat we samen kunnen werken. In de begeleiding maak ik vanzelf verbinding met jouw dieperliggende potentie, levensdoel, ziel. Naar mate die dat toe laat vormt de begeleiding zich. Ik gebruik en lees de Human Design chart, jouw blauwdruk, in het licht van jouw levensverhaal. Dan vormt zich een punt van ontwikkeling waar jij bent in de ontwaking/transitie. Vanaf daar pik ik de draad op en ontvouwt zich de volgende stap(pen) van jouw pad. Ik ben dienstbaar aan jouw proces, leidend aan jouw organische ontwikkeling en rijping naar jouw authentieke, unieke, ware zelf.

Mijn Blauwdruk van 22-11-66

In het ontwakingsproces mag ik als pionier en ingewijde de weg voorbereiden met mijn sterk geactiveerde individualiteitskanalen en het profiel 6/2. Met mijn Manifestor Generator/ Timebender type leerde ik tijdlijn springen. Met 4 keer de poort 36 dook ik elke ervaring in die maar voorbijkwam wat tot een burn-out leidde waardoor ik alles kon integreren en verwerken en mijn innerlijke autoriteit de emotionele solar plexus leerde gebruiken. De gedefinieerde kanalen tussen de keel en identiteitscentrum maakt dat ik recht uit het hart communiceer en verbinding heb, maar ook super kwetsbaar was voor kritiek van buiten waardoor ik ze vaak heb gesloten. Mijn incarnatiekruis LAX of Uncertainty heeft mij regelmatig in het veld van ‘niet weten’ gebracht en me daardoor laten verbinden met de levensstroom waardoor ik anderen kan leren hoe de transitie door het veld van ‘niet weten’ te maken naar je ware zelf.

Van Maria naar Delilah naar Maria

Maria is mijn geboorteroepnaam. Delilah kwam tijdens een diepe Ayahuascareis in 2013 in Peru naar mij toe om mijn ziel meer te laten incarneren. Nu dit stadium volbracht is komt Maria weer terug om deze in het systeem van de familie door te laten stromen.

Het leven delen

Ik ben moeder van twee prachtige dochters Isabel en Jade en leef samen met mijn geliefde Jules aan de rand van het dorpje Leende. Net onder Eindhoven en aan de A2 makkelijk te bereiken. We hebben 3 lieve afgestemde poezen, die soms meehelpen in de praktijk aan huis.

Ik heet je daar van harte welkom. Als het te ver voor je is kan het ook online. Ik werk het liefst overdag door de weeks. Als het niet anders kan wil ik ook uitwijken naar het weekend.

Ik ben benieuwd of ik iets voor je kan betekenen en kijk uit naar onze ontmoeting.

Tot ziens en Namasté

Maria Delilah

Scroll naar boven