Je ontwaakt in de Maya. Hoe verder?
Awakening Masterclass voor de 9-centrum mens

Opmerken dat er iets niet meer klopt aan deze wereld. Je richting kwijt zijn. In verwarring geraken. Voelen dat het oude niet meer bij je past. ‘Niet weten’, wat onrust en spanning geeft. Dit zijn allemaal verschijnselen van de huidige transitie. Maar ook psychische klachten zoals burn-out en bore-out, depressie en vage fysieke klachten.

De steeds verdere individualisering van onze samenleving zorgt ervoor dat je op jezelf wordt teruggeworpen met introspectie en ontwaking als gevolg, of eenzaamheid en lijden.

Waarom deze lezing

Weten dat er wereldwijd in ieder mens een transformatie gaande is, geeft begrip en brengt rust. Daarnaast weten dat iedereen een kompas heeft – zijn/haar unieke genetische blauwdruk – om door deze veranderende tijd te navigeren, geeft richting en helderheid. Leren hiermee te werken geeft je in tijden als deze de potentie om de manier waarop je jezelf liefhebt en zorgdraagt voor jezelf, te transformeren.

Dit is waarom ik deze masterclass geef. Ik vertel je wat er gaande is in de wereld en hoe je daar als individu veerkrachtig mee om kunt gaan. Deze Masterclass is een verdere verdieping van eerdere lezingen van mijzelf over de grote transitie die gaande is.

De boodschap via Human Design taal

De boodschap die ik breng, kan middels Human Design uitstekend in eenvoudige woorden worden weergegeven. Het is een weten wat in onze cellen altijd al aanwezig is geweest en nu mag ontwaken.

Human Design is de wetenschap van de differentiatie. Ze draagt de kennis van de evolutie van de mens in zich. Human Design laat zien dat iedereen een unieke genetische blauwdruk heeft. Deze blauwdrukken sluiten naadloos op elkaar aan en beschrijven het complete menselijke proces. Het is een studie van het sociale menselijke systeem.

Daarnaast beschrijft het ook het grotere programma waarin het menselijke systeem draait. Dit programma draait op de achtergrond en het beïnvloedt de mens onbewust. Deze invloeden zijn de drijfveren die ten grondslag liggen aan ons gedrag en de creatie-vormen van deze wereld.

Aan de hand van jouw unieke blauwdruk kun je ontdekken waar jij in dit systeem waarde toevoegt. Dit is het leerplan van de ziel en representeert het mechanisme van hoe jij aansluit met deze wereld.

Neem daarom jouw Human Design chart mee. Je kan deze laten maken bij https://www.geneticmatrix.com en uitprinten. Zodat je maximale waarde haalt uit deze masterclass.

Let op! Deze Masterclass kan je wereldbeeld veranderen. Je gaat mogelijk ontdekken dat er veel meer niet klopt en dat het collectief zich hiervan veelal niet bewust is. Dit is de tijd van de onthullingen. Deze Masterclass zal het tipje van de sluier weer verder oplichten.

Maria Delilah Verhoeven

Een 6/2 Emotionele Manifesterende Generator/ Timebender. Heeft sinds 11 jaar een eigen praktijk – Quantum Human – waar ze mensen in afstemming brengt met hun blauwdruk. Ze is astroloog, Human Design analist en Quantum Human Design specialist. Ze is gefascineerd in de ontwikkeling en evolutie van de mens.

Awakening Masterclass
Wereldwijd wordt de mens zich bewust van wie die werkelijk is. Human Design noemt dat het wakker worden in ons 9-centrum mens-zijn. Deze mens verwezenlijkt zichzelf middels lichaamsbewustzijn, waarbij het verstand een bijrol krijgt.

Wanneer & waar

Donderdag 16 mei om 19:30u tot 22:00u.

Opgave bij Hipsy (klik op de link)

Bijdrage €22,-

Geldrop

 

Scroll naar boven